Lentegasten tijdens ‘Het grootste kennisfestival van Nederland’

Deze zomer was No School te gast bij ‘Het grootste kennisfestival van Nederland’ in Deventer. Hier vond de derde editie van Lentegasten plaats. Geïnspirereerd op het tv-format Zomergasten ging Marsha Simon, projectmanager bij BNO, in gesprek met Stan van Breemen en Job Roggeveen over hun studietijd en hun loopbaan daarna.

Stan, oud-student van SintLucas, kreeg de vrijheid om tijdens zijn studie twee maand een groep studenten van de TU Eindhoven te volgen die een ijsbrug bouwden. Kort voor de opening stortte deze in. Met veel passie vertelde hij hoe hij dit project en deze studievrijheid heeft ervaren. Job, oud-student van de Design Academy, is onderdeel van animatiestudie Job, Joris en Marieke. In hun studietijd ontdekten zij de kracht van animatie, toentertijd was dit nog niet zo populair binnen de opleiding. Toch stortten zij zich in dit avontuur en dankzij deze gedeelde passie wonnen zij bijna een Oscar.

De uitzending terugkijken? Dat kan!

Lentegasten 2017 terugkijken? Klik dan hier.