Thomas Rau bij Academische Werkplaats No School

Vrijdag verdiepte Thomas Rau zich met de deelnemers van de Academische Werkplaats in de

achtergronden van het centrale No School thema: leren in een ‘playground with no limits.’

Aan deze bijeenkomst namen, naast creatieve professionals, docenten en studenten van SintLucas en Cibap deel.

Het doel van de Academische Werkplaats is het ontwikkelen van een theorie als basis voor creatief denken en handelen; in relatie tot het leren van studenten en het hieraan ontlenen van een didactiek; en de rol van de creatieve industrie hierin.

Als professional verbindt Thomas Rau zich aan het onderzoek van de Academische Werkplaats om – letterlijk – vorm te geven aan een No School paviljoen die de kenmerken van draagt van het ontwikkelde leerconcept.

No School onderzoekt, experimenteert en creëert ruimte om samen met de creatieve industrie nieuwe en onderscheidende leerroutes te initiëren.